Κατασκευή Ιστοσελίδων - Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Υπηρεσίες Διαδικτύου

Κατασκευή Ιστοσελίδων

stage2-image-1

Η κατασκευή ιστοσελίδων ή αλλιώς η κατασκευή ιστοχώρου (website) περιλαμβάνει το σχέδιο, το κείμενο, τα γραφικά, το λογότυπο και τον html προγραμματισμό. Με την εμπειρία μας και τις ιδέες σας μπορούμε να πετύχουμε ένα ξεχωριστό ιστότοπο. Η κατασκευή ιστοσελίδων για να έρθει εις πέρας επιτυχώς περνάει από κάποια στάδια…

  • Το πρώτο στάδιο και πολύ σημαντικό είναι η επικοινωνία με τον πελάτη για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που χρειάζεται και ζητάει , τις ιδέες του για τον ιστότοπο που θέλει να του δημιουργήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο διαλέγουμε μαζί με τον πελάτη τι κατηγορία website θέλει ( π.χ αν θέλει να πουλάει προϊόντα τότε διαλέγουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα , αν θέλει έναν ιστότοπο που δεν θα ανανεώνεται συχνά τότε διαλέγουμε έναν στατικό ιστότοπο) , το όνομα του ιστότοπου (domain name- π.χ www.webdesignwizards.gr) και τέλος αν θα φιλοξενίσουμε το website του σε δικούς μας server (webhosting).
  • Πρόταση και δημιουργία διαφόρων σχεδίων ιστοχώρων (web designs) σύμφωνα με τις ιδέες που έχει ο πελάτης μέχρι να καταλήξουμε στο τελικο σχέδιο. Αυτό το στάδιο είναι ο σχεδιασμός ιστοχώρου (web design).
  • Εγκατατάσταση και χτίσιμο του ιστοχώρου με το σχέδιο που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη σε δικούς μας διακομιστές ιστοχώρου ( server). Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης θα βλέπει τις αλλαγές στον ιστοχώρο.
  • Παίρνουμε πληροφορίες όπως κείμενο, φωτογραφίες, video και τις εισάγουμε στον ιστότοπο.
  • Έλεγχος του ιστοχώρου για την επιβεβαίωση της σωστής λειτουργίας του ιστοχώρου και εγκατάσταση του σε ζωντανό διακομιστή ιστοχώρου (live server) για να είναι σε λειτουργία ο ιστοχώρος και προσβάσιμος από όλους.
    Το website είναι έτοιμο!!!