Κατασκευή Ιστοσελίδων - Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Υπηρεσίες Διαδικτύου

Υπηρεσίες Διαδικτύου

Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες διαδικτύου, μερικές από αυτές είναι απλές και κάποιες από αυτές πιο προηγμένες. Η webdesignwizards προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους ασχέτως αν o ιστοχώρος έχει κατασκευαστεί από εμάς ή από κάποια άλλη εταιρεία.

 

  • Διαχείριση domain names

    Μπορούμε να αγοράσουμε το όνομα του χώρου-τομέα (domain name) για εσάς και να εγκαταστήσουμε το όνομα χώρου (domain name) να είναι ζωντανό στο διαδίκτυο.

     

    domain-name-image1
  • Δημιουργία Λογαριασμών Email

    Μπoρούμε να αγοράσουμε domain names και να εγκαταστήσουμε το hosting (φιλοξενία) για να δημιουργήσουμε όσους λογαριασμούς email χρειάζεστε. Μπορούμε επίσης να διαχειριζόμαστε λογαριασμούς email με το δικό σας hosting.

    email-creation-image
  • Υποστήριξη ιστοχώρου

    Παρέχουμε εβδομαδιαίες ή μηνιαίες ενημερώσεις στον ιστοχώρο σας όπως αλλαγή φωτογραφιών, αλλαγή κειμένου,αλλαγή λογότυπων ή εισαγωγή προσφορών και άλλα. Επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το website σας σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα αποκατάστασης.

    website-maintenance-image1

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (seo work)

  • Η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (search engine optimisation-seo) είναι η εργασία που απαιτείται να γίνει ώστε το website σας να αυξήσει τον αριθμό επισκεπτών από τις μηχανές αναζήτησης μέσω των αποτελεσμάτων, δηλαδή να αυξήσει το σύνολο των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας από τις μηχανές αναζήτησης όπως π.χ Google, Yahoo, Bing με βάση αναζητήσεων με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά (keywords) που πραγματοποιούν.Με την υπηρεσία αυτή θέλουμε να πετύχουμε το website σας να είναι στις πρώτες σελίδες στις μηχανές αναζήτησης.
    seo
  • seo-image1
smo-image1

Bελτιστοποίηση της εικόνας στα μέσα μαζικής δικτύωσης
(social media optimisation-smo work) smo

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook,twitter, youtube, google places) είναι καλό εργαλείο διαφήμισης για την επιχείρησή σας, εμείς σας παρέχουμε την δημιουργία λογαριασμών σε αυτά τα μέσα και όλων των τύπων των ενημερώσεων (εισαγωγή κειμένων, εικόνων, video). Η βελτιστοποίηση της εικόνας στα μέσα μαζικής δικτύωσης βοηθάει την βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (seo).

  • Δημιουργία Διαφημιστικών Video

    Δημιουργούμε διαφημιστικά video για το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε και να διαφημίσετε. Μας παρέχετε τις πληροφορίες και τις εικόνες και τα συνδυάζουμε μεταξύ τους, με την κατάλληλη μουσική εάν επιθυμείται, έτσι ώστε να υπάρχει αρμόνια στις ενάλλαγες εικόνων μουσικής και κειμένου για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    video-creation-image1

  • internet-advices-image1

    Συμβουλές για το Διαδίκτυο

    Παρέχουμε συμβουλές για τα domain names,την φιλοξενία ιστοσελίδων, για τους υπάρχοντες ιστοχώρους ή τους εν δυνάμει και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

     

     

    Αντίγραφα Ασφαλείας

    Παρέχουμε την αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας του ιστοχώρου σας, των λογαριασμών email σας και των καθημερινών δεδομένων σας.

    back-up-image1